Atrodo išmėginai visas įmanomas dietas ir būdus numesti svorį, tačiau niekas neatnešė ilgalaikių rezultatų, o ir priminė savęs kankinimą? Posakis, kad „pauosčius salotų – auga svoris”, tampa nebejuokingu, nes atrodo, kad Tavo situacija panaši? Ribojai kalorijas, valgei košes, darei iškrovos dienas, nevalgei po 18:00 val. ir nuolat jautei alkį, bet kilogramai ir apimtys liko kaip „įkalti”? Mes žinome ką tai reiškia, nes buvome toje pačioje kryžkelėje, kai viskas ką darai atrodo beprasmiška ir atsikratyti antsvorio neįmanoma.

Viskas būtų paprasta, jei mūsų kūnai būtų paprasti kalorimetrai, visą suvalgytą maistą matuotų tik vienu vienetu (kcal) ir esant jų deficitui mestų antsvorį. Tačiau taip nėra, žmogaus organizmas – be galo sudėtingas mechanizmas, kurį valdo įvairūs hormonai: insulinas, grelinas, leptinas ir kiti, o išderintas hormonų balansas yra puikus tramplinas į antsvorio augimą. Tik mūsų pačių organizmas nusprendžia kiek suvartotų kalorijų skirti kiekvienam veiksmui jame ir kiek kaupti atsargoms. Tad, tikriausiai jau suprantate, kad teorijos apie kalorijų deficitą dažnai yra neteisingos.

Atėjo laikas kartą ir visiems laikams pakeisti požiūri į mitybą, svorio metimą, sveikatos gerinimą ir gyvenimo kokybę. Atėjo laikas pradėti Keto mitybą.

Kodėl Keto?

Nes tai pilnavertė mityba, sveikas svorio metimas be nuolatinio alkio jausmo, kalorijų skaičiavimo ir valgymo „po truputį 5-6 kartus per dieną”. Šios mitybos metu patiekalai sotūs, skanūs, įvairūs. Valgoma 2-3 kartus per dieną, kas šiuolaikiniam žmogui ypač aktualu ir patogu.

Kas keičiasi valgant pagal Keto?

Dingsta cukraus ir saldumynų priklausomybė.

Atsiranda medžiagų apykaitos, kraujospūdžio, cholesterolio, insulino balansas.

Pagerėja plaukų, nagų, odos būklė ir bendra savijauta.

Išauga energija bei fizinė ištvermė, produktyvumas ir koncentracija.

Gerėja miego kokybė.

Stiprėja imunitetas.

Šis maitinimosi būdas – nutukimo, migrenos, kraujotakos sistemos, širdies ligų, diabeto, epilepsijos, psoriazės, hormonų disfunkcijos ir kitų ligų gydymas bei prevencija. Tinka tiek sportuojantiems, tiek mažiau aktyviems.

KETO jau seniai minima, kaip priešuždegiminė dieta ir dėl atliktų tyrimų jau galima teigti, kad KETO – jaunystės eliksyras, nes veikia hormonę veiklą ir stabdo priešlaikinį senėjimą bei jo pasekmes. Tūkstančiai išbandžiusių jau džiaugiasi rezultatais. Ar tiek žmonių gali klysti?

Tapk KETO KLUBO nariu, nes čia Tavęs laukia:

Mitybos planai

Pasirink subalansuotą mitybos planą pagal siekiamą tikslą – išbandyk kelis variantus ir mėgaukis rezultatais.

Gardžiausi receptai

Pristatome daugiau nei 660 pasiūlymų Tavajam savaitės meniu. Sotūs, skanūs patiekalai, gaminami iš paprastose parduotuvėse randamų produktų.

Straipsniai, pagalba ir motyvacija

Mitybos įpročių keitimas – rimtas iššūkis, tačiau nuogąstauti nėra ko: suteiksime visą reikalingą informaciją ir pagalbą. Konsultuosime rūpimais klausimais ir kelsime Tavo motyvaciją.

Žinios visam gyvenimui

Suteiksime žinias tam, kad visam gyvenimui pakeistum požiūrį ir supratimą apie tikrą, vertingą mitybą.

Įdomu, ką kalba išbandžiusieji? Dalinamės žmonių atsiliepimais:

27 kg per 8 mėnesius! Toks mano pasiekimas šiai dienai! Kai sužinojau apie tokią, kaip Keto dietą, pagalvojau, kad tai visiška nesąmonė: valgyk ir lieknėk – aha, graži pasaka 😀 Bet kai po savaitės svarstyklės parodė – 5,5 kg, pradėjau dar labiau gilintis į šios mitybos principus. Dabar žinau, kad šią mitybą sau taikysiu visą gyvenimą!

Anksčiau sirgdavau, neturėjau energijos, buvo bloga sveikata ir prastai jaučiausi...Supratau, kad daugiau taip nebegaliu ir reikia kažką keisti. Buvau išbandžiusi visokių dietų, bet niekas neveikė taip kaip norėjau. Džiaugiuosi, kad radau ketoklubas.lt ir dabar galiu drąsiai pasakyti, kad tai nėra tik būdas svoriui mesti, tai - bendra sveikata ir savijauta!

Aš prieš tai du kartus bandžiau laikytis keto dietos, bet vis nepavykdavo. Tačiau ketoklubo komanda padėjo man pakeisti požiūrį, kad tai ne dieta, o mityba ir gyvenimo būdas. Taip pat atradau paprastų, greitai paruošiamų ir skanių receptų. Per daugiau nei 3 mėn. man pavyko atsikratyti 12 kg bei pagerinti sveikatą. Ačiū!

Aš atradau keto dietą 2018 rugsėjo mėnesį ir nuo tada jau numečiau 30 kg! Mano drabūžių dydis pasikeitė nuo XXL iki M. Esu labai dėkingas, be jūsų profesonalios pagalbos ir palaikymo man nebūtų pavykę. Ačiū!

Laikausi keto dietos nuo 2017 m. vasario mėn. ir nuo to laiko -52 kg! Mano kraujospūdis normalizavosi ir aš nebesu diabeto rizikoje. Dingo įvairūs kūno skausmai, depresija... Didžiuojuosi savimi ir dėkoju jums!!!

Pagaliau atradau dietą, kuri ištiesų veikia, o geriausia, kad nereikia skaičiuoti kalorijų ar valgyti 5 kartus per dieną. Nors kartais net ir persivalgau, svoris vistiek krenta, neįtikėtina... Per 2 mėn. jau numečiau 9 kg. Rekomenduočiau išbandyti šią dietą kiekvienam, ne tik dėl svorio bet ir sveikatos!

Noriu pasidalinti savo mėnesio patirtimi ir rezultatais. Rezultatai - 8 kg., jausmas nerealus, tiesa - užsibrėžtas tikslas 15 kg., tad dar turiu kur stengtis. Patirtis - jau seniai taip nesijaučiau žvaliai, sočiai, nepervargusi ir kas įdomiausiai, visiškai nenoriu saldumynų, o be jų negalėjau gyventi prieš Keto mitybą.

Apie keto mitybą girdėjau jau seniai, tačiau, pradėjus domėtis, man viskas pasirodė labai sudėtinga. Prisijungiau į ketoklubas.lt, čia gavau mitybos planus, receptus ir visą kitą naudingą informaciją. Noriu nuoširdžiai padėkoti Jūsų komandai už palaikymą, patarimus ir pagalbą. Jūsų dėka daugiau nei per 2 mėnesius numečiau 11 kg. Ačiū!

Labai rekomenduoju! Super receptai, kurie nereikalauja didelių pastangų, sugebėjimų ar brangių produktų! Viską, ko reikia, rasite namuose. Ir labai daug geros naudingos informacijos.

Kai pradėjau laikytis "subalansuotos" mitybos buvo sunku, svoris krito lėtai, kartais sustodavo, todėl labai trūko motyvacijos... po kurio laiko sužinojau apie keto dietą, ją suderinau su sportu ir savo gyvenimo būdu. Pradėjau matyti aiškų rezultatą. Vidutiniškai numesdavau po 3-4 kg per mėnesį.

Sportuoju jau puse metų, o keto mityba domėtis pradėjau prieš mėnesį. Rezultatai kalba patys už save, per mėnesį mano liemens apimtis sumažėjo 7cm!!! Ir čia tikrai ne pabaiga! Badauti nereikia, valgau skaniai ir sočiai. Ačiū!!

Jūsų kasdieninė motyvacija buvo mums įkvėpimas sveikatos gerinimo kelyje. Mano sužadėtinė ir aš susituokėme birželio mėnesį, būdami liekni ir gražūs. Aš grįžau į savo studijų laikų svorį, geriausią mano gyvenimo formą, o geriausia, kad aš tiesiog puikiai jaučiuosi, visai kaip jaunysteje... Manau dar ilgai taip maitinsiuosi. 🙂

PRISIJUNK ŠIANDIEN ir sutaupyk iki 67%

Dabar planą gali pasirinkti vos nuo 4.82 už mėnesį. Nepraleisk galimybės pradėti gyvenimo pokyčius!

1 mėn. planas

11.97

*Įprasta kaina: €19Pasirinkti

3 mėn. planasSutaupote 60%

19.97

*Įprasta kaina: €49Dabar tik 6.65 už mėnesį

Pasirinkti
30 d. pinigų grąžinimo garantija.

6 mėn. planasSutaupote 67%

29.97

*Įprasta kaina: €89Dabar tik €4.82 už mėnesį

Pasirinkti
30 d. pinigų grąžinimo garantija.

30 dienų pinigų grąžinimo garantija

Žinome, kad Keto gali atnešti didžiulę naudą savijautai ir sveikatai, be to ji efektyviai ir sveikai padeda atsikratyti antsvorio. Kiekvieną dieną mes sekame pasaulinę informaciją, mokslinius tyrimus ir analizuojame įvairius šaltinius tam, kad mūsų siūloma paslauga ir pateikiama informacija būtų nauja, teisinga ir informatyvi.

Jei visgi nebūsite patenkinti paslaugos kokybe – grąžinsime sumokėtus pinigus.

KETO KLUBAS

Padėjome daugiau nei 5000 žmonių, kurie norėjo daryti tikrus pokyčius ir pasiekti savo lieknėjimo tikslus. Tapk nariu ir Tu! Prisijunk šiandien ir įgyvendink 2022-ųjų pažadus sau!

Pasirinkti planą